ISPO HUNGARY
HUNGARIAN SOCIETY FOR PROSTETICS & ORTHOTICS
ISPO societies
of the world
 
Navigation
Homepage

Society

New members joining

Documents

Programms

Publications

Associated organisations

Journals

Training

Newspaper
Login
Username

Password

Remember MeForgotten your password?
Request a new one here.
Last seen
Online now: 1
Adatvédelmi szabályzat
Adatvédelmi szabályzat

A Magyar Protetikai és Ortetikai Társaság - ISPO HUNGARY- honlapja a mindenkor hatályos törvények, valamint az adatvédelmi biztos ajánlásai szerint; saját felelősségi körén belül minden tőle telhetőt megtesz a felhasználók személyes adatainak védelme érdekében.

Az ISPO HUNGARY honlapja által kínált néhány szolgáltatás csak a magukat regisztráló felhasználók számára érhető el. A regisztrációkor a felhasználótól személyes adatokat is kérünk (mint név, email cím). A regisztrált felhasználó szabadon döntheti el, hogy személyes adatai megjelenjenek vagy ne jelenjenek meg nyilvános profiljában.

Az ISPO HUNGARY honlapjának oldalain megjelenő tartalmak nézettségéről, a felhasználói szokásokról és trendekről összesített adatokat tartunk nyilván, melyek egyes személyekhez nem köthetőek. A szerver bizonyos adatokat gyűjt a látogató számítógépéről, hálózati kapcsolatáról és szoftveréről: a számítógép IP címe, a meglátogatott oldal címe, látogatás ideje, a weboldalra mutató oldal címe, a böngésző típusa. Ezek az adatok a rendszerből más felhasználók számára nem

Harmadik fél számára az ISPO HUNGARY honlapja nem adja el, nem kölcsönzi, nem adja ki felhasználóinak email címeit vagy más személyes

A szerver által küldött és olvasott cookie-k (sütik) kizárólag a belépett felhasználók azonosítását, és számukra kényelmi szolgáltatások biztosítását szolgálják.

Az ISPO HUNGARY honlapja átadhatja a látogató személyes adatait abban az esetben, ha a törvény úgy rendelkezik, vagy ha jóhiszeműen úgy gondolja, hogy ezen lépés megtétele szükséges, (1) hogy megfeleljen a törvény rendelkezéseinek, ill. egy jogi ügy kívánalmainak; (2) hogy megvédje a társaság jogait és tulajdonát, illetve ha arra előzőleg a látogatótól felhatalmazást kapott.

Az ISPO HUNGARY honlapja nem tehető felelőssé bárminemű illegális vagy káros cselekményért, aminek alapja a felhasználó által a nyilvános fórumba beírt információ, ezért a használók kéretnek óvatosnak lenni, ha érzékeny információkat, adatokat írnak be a fórumba.

Budapest, 2011.05.10.

Comments
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.